Főooldal
Tisz(t)a – tó rajzpályázat

Tisz(t)a – tó rajzpályázat


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rajzpályázatot hirdet a Tisz(t)a-tó kampánya keretében.

A Tisza-tavi Közbiztonsági Koordinációs Bizottság ezévi koordinációs feladatai között a figyelemfelhívás, a tájékoztatás, a bűn- és a baleset-megelőzési ismeretek széleskörű terjesztése is kiemelt figyelmet kap. Ennek jegyében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tisz(t)a-tó címmel rajzpályázatot hirdet. 

A bűnmegelőzési szakemberek az állatvédelem, a környezet- és természetvédelem, illetve a Tisza-tavi szabályos kerékpározás választható témakörében kívánják megszólítani 8-14 éves korosztályt.

A pályázat célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a Tisza-tó szépségeire, a környezetvédelem és az állatvédelem, valamint a balesetmentes közlekedés fontosságára, illetve ösztönözni őket az alkotó tevékenységre.

A beküldött rajzok bármelyik témát érintve, bármilyen technikával (zsírkréta, festék, grafit, stb.) A4-es, A3-as méretben készülhetnek.

A művekre rá kell írni a pályázat címét, az alkotó nevét, betöltött életkorát, elérhetőségét (e-mail cím és telefonszám).

A pályázatra való jelentkezéssel a résztvevők elfogadják, hogy az általuk készített alkotásokat a szervezők a későbbiekben megelőzési célzattal, prevenciós üzeneteik célba juttatása érdekében, szabadon felhasználhatják.

A pályaműveket postai úton a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 5000, Szolnok, Baross út 39.  címre küldhetik be, vagy ezen a címen személyesen is leadhatják.  

Beküldési határidő: 2022. szeptember 4.

A zsűri által kiválasztott legjobb művek készítői értékes ajándékot kapnak.