Főooldal
Továbbtanulás, pályaválasztás (érintett osztályok: 7. osztály és 8. osztály)

Továbbtanulás, pályaválasztás (érintett osztályok: 7. osztály és 8. osztály)


8. osztály továbbtanulás: Amennyiben megváltozott az eredeti továbbtanulási szándékotok, a sorrendmódosítást egy módosító tanulói adatlap kitöltésével tehetitek meg.

A módosításra KIZÁRÓLAGOSAN 2020. március 19-én és március 20-án van lehetőségetek.

Fontos, hogy a módosítás során tanulmányi területet NEM lehet törölni, illetve új intézményt SEM jelölhettek meg. A már megjelölt tanulmányi területek sorrendjén módosíthattok. Illetve számolni kell azzal is, hogy ezeket a módosított jelentkezési lapokat ugyanúgy alá kell írnia a tanulónak és a szülőknek is, amire nagyon szűk határidő áll rendelkezésre.

Amennyiben szeretnétek módosítani – a fenn leírtakat figyelembe véve-, kérlek benneteket, jelezzétek az osztályfőnökötöknek, Zsigmond Mariannának legkésőbb március 20-a 12:00 óráig.

7. osztály pályaválasztás: Iskolánk 7. osztályosai részére kérte a csoportos pályaválasztási tanácsadást a Pedagógiai Szakszolgálat közreműködésével, amely a jelenlegi rendkívüli helyzet miatt digitálisan kerül megszervezésre.
A Megyei Pályaválasztási Tanácsadó emailcíme: pvt@jnszmpsz.hu, ezen a címen kérhetnek a szülők, tanulók pályaválasztási tanácsadást, információkat, tehetik föl kérdéseiket.


Skip to content