Főooldal
FONTOS TÁJÉKOZTATÓ A VÁLTOZÁSOKRÓL!!!!

FONTOS TÁJÉKOZTATÓ A VÁLTOZÁSOKRÓL!!!!


Tisztelt Szülők!

A koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzet miatt és a Miniszterelnök Úr bejelentése és a 42/2020. (II.14.) Korm. rendelet alapján, intézményünkben 2020. március 16-tól határozatlan ideig a tanítás működési rendje MEGVÁLTOZIK.

Ettől a naptól kezdve az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy lehetősége szerint ajánlatos minden tanuló otthonmaradását és otthoni tanulását megoldani.

A koronavírus terjedésének lassítása, valamint a gyermekek megfelelő ellátása érdekében arra kérünk minden szülőt, hogy amennyiben gyermekének felügyeletét otthon NEM tudja biztosítani, jelezze az osztályfőnököknek, intézményvezetőnek 2020. MÁRCIUS 15-e 17 ÓRÁIG. Polgármester úr felajánlotta, hogy a felügyelet ellátásban a Művelődési Ház fog segítséget nyújtani.

Ha gyermeke felügyeletét egyáltalán nem tudja megoldani, jelezze, hogy a hét mely napjain, hány órától hány óráig igényli ezt a szolgáltatást, amelyet megszervezünk.

A szociálisan rászoruló gyermekek részére (gyermekvédelmi támogatásban részesülők) BIZTOSÍTOTT AZ INGYENES ÉTKEZÉS, ez érvényes azok számára is, akik otthon maradnak és azok számára is, akik felügyeletben vesznek részt.

Akik igénybe veszik a felügyeletet, azok számára az étkezések a helyszínen történnek, akik otthon maradnak, azok számára az ebéd 11-13 óráig vehető át a Halász Vendéglőben. Az ebéd átvételéhez tiszta,elvitelre alkalmas edényt Önöknek kell biztosítani.

A csataszögi és a hunyafalvai gyermekek étkeztetése szintén a Halász Vendéglőből történik, azonban az étel kiszállításban a helyi Önkormányzatok segítséget nyújtanak.

Amennyiben AZ OTTHON MARADT GYERMEK RÉSZÉRE A SZÜLŐ (március 17-től) NEM IGÉNYLI A SZOCIÁLIS ÉTKEZÉSI ELLÁTÁST, AZT KÉRJÜK (március 16-ig) JELEZZE, MONDJA LE TELEFONON a 30/547-5430-as telefonszámon.

Az ellátandó gyermek felügyeletéről és étkezéséről az ellátást biztosítani nem tudó szülőket a továbbiakban tájékoztatni fogjuk az ellátás helyéről, időtartamáról és módjáról.

Kérjük, a megértésüket, türelmüket ebben a helyzetben, amely mindenkinek új, ismeretlen.

Bármilyen kérdésével forduljon bizalommal gyermeke osztályfőnökéhez vagy az intézmény vezetőjéhez.

Igazgatóság


Skip to content