Főooldal
Alapítványi bál

Alapítványi bál


Andrew Llyod Webber klasszikusa, a József és a színes szélesvásznú álomkabát musical részleteivel készült iskolánk a 25. Alapítványi Báljára. A jeles évforduló méltó megünnepléséhez nehezen találhattunk volna méltóbb színdarabot. A bibliai történet ma is aktuális üzeneteit, a testvéri féltékenységről, a bosszúról és a mindent feloldó isten szeretetből fakadó megbocsátásról a zene és tánc tette élővé,érthetővé.

József történetét rövid jelenetek segítségével mutattuk be, amit a balett csoport tagjai a néptáncosok, a szülők tánccsoportja és önvédelmi sport csapat műsorai meséltek el mozdulatokkal és tánclépésekkel.

A műsorunk egyik csúcspontját jelentette Barát Attila színművész közreműködése, aki a fáraó jelmezébe bújva teremtett fergeteges hangulatot.

Köszönet a szervezőknek, Nagyné Baráth Ágnes igazgatónő lelkes forgatókönyvéért, Surányi István énekkart segítő munkájáért, G. Nagyné  Récsányi Zsuzsa és Árvai Zsigmond néptáncos koreográfiájáért, Veres Zsolt látványos harci jeleneteiért, Tóth Mariann fantasztikus balett bemutatójáért.

Minden szülőnek, aki anyagilag, vagy kétkezi munkájával segítette a rendezvényünket, és az  alapítványt támogató  magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozóknak hála sikeresen báloztunk ebben az évben is, annak érdekében, hogy iskolánk tovább szépüljön és gyarapodjon.


Skip to content